Skip to content

+385 98 416600
Marija

Kod Veterinarskog fakulteta
Zagreb

ŠKOLOVANJE PASA | INDIVIDUALNI ODGOJ I DRESURA
REHABILITACIJA PONAŠANJA I RESOCIJALIZACIJA

*Usluge označene sivo trenutno nisu dostupne.*

 

Školovanje pasa podrazumijeva odgoj i dresuru. Dresura je dio treninga koji uključuje učenje pasa određenim naredbama i slijeđenju uputa. Tu ulaze klasične naredbe “Sjedni!”, “Dolje!”, “Stani!”, “Čekaj!”, a osim toga i svi ostali trikovi koje biste voljeli naučiti sa svojim psom. Odgoj pasa je priprema psa na suživot s ljudima i životinjama. U to spada socijalizacija, postavljanje granica i općenito razvijanje dobroćudnosti pasa kako bi oni sami mogli donositi dobre odluke.

U našoj akademiji koristimo individualizirane alate i metode prema karakteru i potrebama psa, kao i prema vašim potrebama i mogućnostima. U treninge ste uključeni i vi, u svakom koraku jasno objasnimo što i zašto radimo. Prije i poslije svakog termina odvojeno je vrijeme za teoriju i pitanja, a ako je pas naš student pružamo po potrebi i besplatnu telefonsku podršku svaki dan.

U cilju nam je vas i vašeg psa pripremiti za dugoročan uspjeh u što kraćem roku. Nakon procjene psa i njegovog karaktera, zajedno stvaramo plan treninga koji će vam najbolje odgovarati, a da najviše doprinese psu. Jedan nastavni sat traje 45 min, uz 15 minuta razgovora i savjetovanja. Možete birati hoćete li raditi na dresuri ili odgoju, te koliko sati možete odvojiti. Ukoliko se odlučite za dugotrajniji trening, nudimo posebne upise u naše škole čiji je kurikulum prilagođen dobi i potrebama pasa, a u jednom mjesecu su predviđena četiri sata odgoja i četiri sata dresure. Raspored je prema dogovoru.

Uskoro ćemo nuditi i internate, odnosno vrstu škole u kojima je pas kod nas na intenzivnom treningu tjedan ili više. Tu se najčešće radi o psima kojima je potrebna visoka razina rekonstrukcije ponašanja ili socijalizacije, ali bilo koji pas je dobro došao ako se za time ukaže prilika tijekom procjene ponašanja. Iako je pas u našim rukama, ne znači da ste vi isključeni iz treninga. Osim što vas pripremamo kako psu pristupiti da se napredak nastavi i nakon internata, uključujemo vas i u određenim momentima treninga kako biste zajedno sa psom mogli rehabilitirati vaš odnos.